Examentraining

Examens 2024

Van 14 - 29 mei staan de centraal schriftelijke examens 2024 gepland. Je wilt je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op die examens en misschien denk je daarbij aan externe examentraining. De standaard examentrainingen (van landelijke, grote, organisaties) worden vaak aangeboden voor een bedrag van €150 - €170 per dag van 8 klokuren. Dat betekent in een groep, van meestal rond de 8-10 personen, effectief 1 uur aandacht per deelnemer.

1 uur effectief les voor € 150,- is natuurlijk absurd.

Om die reden biedt bijdelessen.nl individuele examentraining aan voor de vakken:
   
   - Bedrijfseconomie (Havo - Vwo)
   - Economie (Havo - Vwo - Vmbo)
   - Wiskunde (Vmbo - Havo A/B, Vwo A).

Die training bestaat uit, een door jou te bepalen aantal, individuele lessen. Daarbij kun je zelf bepalen welke vak of vakken je wilt doen in die uren. Individueel betekent ook dat je zelf, in overleg met mij, bepaalt hoe we de bijeenkomsten invullen. Misschien wil je de totale examenstof nog eens doornemen/samenvatten. Of gaan we focussen op het maken van oude examens en de vraag “hoe pak ik zo’n compleet examen nou eigenlijk aan?” Ook is het mogelijk om kort voor de examendatum les te plannen waarbij je de allerlaatste vragen wilt stellen. Kortom: individueel, op jouw wensen afgestemd.

Per les (90 minuten) betaal je € 57. De examentraining periode start op 23 april , en loopt tot het einde van de examens.

Klik hier om een examentraining te boeken.